علی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: ما شاهد این هستیم که برخی از بخاری هایی که در گذشته خریداری شده با اینکه از نظر ایمنی ایمن هستند ولی به لحاظ گرمایشی به اندازه کافی گرم نمی کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این امر برخی از مدیران مدارس ترجیح دادند از بخاری هایی که "کمتر" ایمن هستند ولی حرارت کافی را تامین می کنند استفاده کنند و بخاری های ایمن را به انبار ها سپردند.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هم امسال و هم سال گذشته اعتبارات لازم برای خرید بخاری و وسایل گرمایشی در اختیار مدارس و مناطق آموزش و پرورش گذاشته شده است، تصریح کرد: این وزارتخانه با در اختیار قرار دادن اعتبارات لازم به دنبال این است که در سال جاری هیچ گونه مشکل گرمایشی در کلاسهای درس نداشته باشیم.
آنچه مسئولان نهضت سوادآموزی قول داده اند محقق می شود
وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به سئوالی پیرامون آموزشیاران نهضت سواد آموزی و وضعیت کاری آنها، بیان داشت: با توجه به اینکه ما به دنبال این هستیم که جشن پایان بی سوادی را شهرهای مختلف کشور حداکثر تا چهار سال آینده بگیریم اما آنچه مسئولان نهضت سوادآموزی در چارچوب قوانین و مقررات به همکاران نهضت سوادآموزی قول داده اند عملی خواهد شد.
احمدی تصریح کرد: ما به دنبال منابع مالی بیشتری هستیم تا بتوانیم هرچه سریع تر در چهارچوب قانون و مقررات وضعیت آموزشیاران را روشن کنیم.
وی در پی درخواست توضیحات بیشتر در این زمینه، عنوان کرد: حرف "آقای قرائتی" برای ما حجت است اگر جزئیات بیشتری می خواهید از خود ایشان سئوال کنید.
نظر شما